Signup
Image VerificationThe prevent automated spam replies, please copy the characters into the text field.

Koirapalstat.com - sivuston säännöt *

Koirapalstat.com -sivuston säännöt

Tässä säännöstössä alempana termillä "palsta" viitataan koko Koirapalstat.com -sivuston sisältöön sen kaikkine palveluineen ja ominaisuuksineen.

1) Kunnioita muita keskustelijoita ja heidän (mahdollisesti jyrkästi eriäviäkin) mielipiteitään, keskustele asiallisesti ja mahdollisimman rakentavasti. Haukkuminen, uhkailu, väkivalta, rasismi, kiusaaminen ja kaikenlainen pilkkaaminen on kiellettyä. Pelkkä huutaminen, eli isoilla kirjaimilla kirjoittaminen on kiellettyä. Jos haluat painottaa jonkin asian tärkeyttä viestissäsi, käytä lihavointia, kursivointia tai alleviivausta.

2) Palstalta poistetaan kaikki eläinsuojelu- tai muuhun rikollisuuteen ohjeistavat tai kannustavat viestit. Palstalla ei saa suoraan esittää mitään, tai linkittää mihinkään, Suomen lain vastaiseen tai pornografiseen materiaaliin. Tarvittaessa viestistä voidaan ilmoittaa eteenpäin poliisille viestin jättäjän IP-osoite luovuttaen. Poistettavaksi voivat päätyä myös linkki tai koko linkin sisältävä kommentti, jos kohdesivun sisältö on epäasiallista tai arveluttavaa.

3) Provokaatiomielessä kirjoitetut, sekä koirien vahingoittamista ihannoivat/toivovat, selkeän vihamieliset keskustelunavaukset, siirretään näille varattuun omaan osionsa. Keskellä keskustelua olevat em. kaltaiset viestit voidaan poistaa kokonaan. Huomaa että koirista tai niiden omistajista ei tarvitse pitää, mutta asioista pitää kuitenkin pystyä keskustelemaan palstan sääntöjen kohdan 1) mukaisesti.

4) Toisen kirjoittajan nimimerkillä esiintyminen on kiellettyä. Käytä vain yhtä nimimerkkiä keskusteluketjussa.

5) Palstalla ei saa esittää mitään tekijänoikeuslailla suojattua materiaalia, ellet ole itse oikeuksien omistaja tai saanut luvan materiaalin esittämiseen.

6) Jos et tiedä asiaa varmana faktana, älä esitä sitä sellaisena. Kaikenlaisten perättömien huhujen ja valheiden levittäminen on kielletty.

7) Palstan ylläpito ja moderaattorit voivat siirtää keskusteluja jotka on kirjoitettu väärälle osastolle.

8) Palstan ylläpito ja moderaattorit voivat lukita keskusteluketjun. Milloin näin toimitaan, kerrotaan myös syy sulkemiselle, esim. "Aiheesta on jo olemassa oleva keskustelu, ks. ".

9) Palstan käyttäjän aiheuttaessa toistuvasti häiriötä, voidaan tämän ip-numero(t) bannata ja rekisteröityminen poistaa kokonaan.

10) Yrityksen, toimen, tuotteen tai tuotemerkin mainostaminen palstalla on kiellettyä, jollei asia oleellisesti liity aiheeseen tai keskusteluun. Tällöinkin kyseessä on oltava osallistuminen keskusteluun, eikä esim. pelkkä linkin postaaminen.

11 Palstan ylläpito varaa oikeuden muuttaa palstan ulkoasua, sekä lisätä, muuttaa tai poistaa palstan muita ominaisuuksia sekä sääntöjä. Tarvittaessa käyttäjälle merkityksellisistä muutoksista tiedotetaan palstalla, jotta ne myös huomataan.

12) Palstan ylläpito tai moderaattorit eivät luovuta eteenpäin palstan käyttäjien henkilökohtaisia tietoja - kuten IP- tai sähköpostiosoitetta - millekään kolmannelle osapuolelle, mikäli kyseessä ei ole palstan säännöstön kohdan 2) mukainen poliisiasia. Palstan ylläpito ja moderaattorit sitoutuvat vaitioloon tietoonsa tulleista rekisteröidyn tai rekisteröitymättömän käyttäjän tiedoista.

13) Palstan käyttämien ohjelmistojen toiminnasta, palvelun (palstan) saatavuudesta*, sen tietoturvasta ja (ominaisuuksiin ja tietoturvaan liittyvistä) päivityksistä, vastaa käytännön tasolla palstalle palvelun myynyt Miranus GmbH. Palstan ylläpito tai moderaattorit eivät vastaa käyttäjilleen mahdollisista em. seikkojen tai muun ylivoimaisen esteen aiheuttamista vahingollisista asioista.
* Palstan ylläpito varaa itselleen oikeuden laittaa palstan saatavuus katkolle, tai lopettaa palstan toiminta lopullisesti.

--------------------------------------------------You will receive an email with your account data immediately after completing the application process.Xobor Create your own Forum with Xobor